top of page

Kurs og foredrag

Generell kursinformasjon

Min intensjon med kursene er at du skal oppleve mestring i forhold til noe konkret i livet ditt som du synes er vanskelig. Jeg ønsker at kurset skal være et trygt sted hvor du kan komme som du er. Det du lærer på disse dagene er forhåpentligvis noe du kan ta med deg i din hverdag etterpå.
Det er ingen krav til sosial deltagelse på noen av kursene, og det er ingen presentasjon av de som kommer. Kursene gir mulighet til å dele det du jobber med av utfordringer, men du velger selv om du vil dele og hvor mye.


Sted: Alle kursene foregår på Nordstrand Kulturarena, Ekebergveien 243, 1166 Oslo.
Her er det rimelig parkeringsplass, nærmeste kollektive stoppested er Sæter og Nordstrand kirke.

 

Betingelser og vilkår:
Ved påmelding er det gitt at du har lest og godkjent disse vilkårene:

Betaling: Kursene krever skriftlig påmelding og betaling i forkant. Du får betalingsinformasjon når du melder deg på. Det er dessverre ikke mulig å få tilbakebetalt noe av kursavgiften etter utløpsdato hvis du selv avlyser, selv ikke ved sykdom. Du får kun pengene tilbake hvis jeg som kursholder må avlyse f.eks pga for få påmeldte, sykdom e.a. Vent med å betale til du får bekreftet at det er plass på kurset.
Priser: Kursene har forskjellige priser, se informasjon om det aktuelle kurset. Beløpet kan
i utgangspunktet ikke deles opp, men ta kontakt med meg så ser vi om vi finner en løsning. Kursavgiften må betales i sin helhet innen fristen som står hvis annet ikke er avtalt.
Påmelding: Kun skriftlig påmelding via mail. De
t er ikke mulig å komme uanmeldt/ dropp-in.
Mail: marierigel@outlook.com
Merk eposten med «Påmelding kurs».

Oversikt datoer

Nedenfor kan du lese mer om de kursene jeg tilbyr. Dobbeltklikk på boksen nedenfor
Eventuelle spørsmål sendes på mail til marierigel@outlook.com

Tilbakemelding fra tidligere kursdeltakere

"Kurset var en svært positiv opplevelse for meg. Jeg satte pris på det grundige opplegget, som inkluderte varierte øvelser som pusteøvelser med veiledning, visualiseringer og personlige utfordringer. Gjennom metodene lærte jeg å forstå årsakene bak mine utfordringer og hvordan de påvirker meg. Helgens fokus på indre utforskning skapte en trygg atmosfære, og jeg følte meg komfortabel med å delta på min måte. Den avsluttende delingen på søndag ga mulighet til å dele erfaringer, og tilbudet om hjelp fra kursholder og gruppen var verdifullt. Jeg er veldig fornøyd, og føler at jeg har fått mye med meg i etterkant."

"Veldig bra kurs! Ryddig og tidsskjemaet ble holdt. Marie har en behagelig stemme å høre på og alt ble fortalt godt. Jeg fikk jobbet godt med meg selv og kjent på mine følelser. Opplever at jeg kom meg videre i min egen prosess. Blir fint å kunne bruke pusteøvelsene i min hverdag."

"Er veldig fornøyd med kurset. Det var gode forklaringer på alt vi gjorde. Kursholder var tydelig. Interessant å se min egen utvikling i løpet av helgen."

bottom of page