top of page
Green Background_edited.jpg

Naturmedisin 

Eteriske oljer

Her kommer mer informasjon om
- plantemedisin/ eteriske oljer og hvordan de virker

- hvilke blandinger jeg tilbyr, med innhold og priser.

BILDENE ER MIDLERTIDIG - LÅNT FRA SUNVITA.NO

Mitt liv med naturmedisin og eteriske oljer

Jeg personlig har gått mer og mer over til å lage egne produkter for å unngå kunstige tilsetningsstoffer. Les om dette på undersiden "Skadelige tilsetning".
Produkter jeg lager selv er f.eks dagkrem, nattkrem, fotkrem, ansiktsmaske, øyeserum. I tillegg bruker jeg en del produkter for å støtte kroppen i møte med virus og bakterier. 
Min favoritt er det jeg kaller "nese-krukke" som smøres i neseborene. I tillegg har jeg oljeblandinger som jeg smører på brystet hvis jeg kjenner at noe "fuzz" rusker i kroppen. 

Produktene jeg lager består av en base, som f.eks er sheabutter, mangosmør, cocosa, olivenolje, osv. I "nese-krukke" bruker jeg alltid vaselin fordi det ikke trekker inn i huden.
Deretter velger jeg eteriske oljer ut ifra hvilket produkt jeg skal lage. For å kunne velge riktige eteriske oljer til riktig bruk må man selvsagt kunne noe om oljens egenskaper (egenskaper hos blomst/plante/tre). Her er det mye forskning å støtte seg på. Hvis dette er noe man synes er interessant anbefaler jeg å ta utdannelse eller kurs, samt lese mye om faget.

NB! Det er viktig å huske på at eteriske oljer er til utvortes bruk! Oljene kan gjøre stor skade hvis de svelges. Enkelte milde oljer kan tas innvortes i kapsler og når de er utblandet, men dette må være i samråd med en som har faglig kompetanse. Det er viktig at man ikke prøver seg frem på egenhånd. Noen tenker at siden de kan spise planten eller urtene, så kan de også drikke oljen - slik er det altså ikke. Eteriske oljer er svært konsentrert. De løser seg ikke opp i vann.
Hvis du har kjøpt et produkt jeg har laget står det tydelig på embalasjen at innholdet kun er til utvortes bruk. Ta kontakt hvis du er i tvil om hvordan du skal bruke produktet. 

Alle mine produkter har personlig resept til den som kjøper, du kan derfor bestille nøyaktig samme produkt flere ganger. Det er ikke mulig kjøpe resepten.

Hvis du ønsker å lære å lage produkter selv anbefaler jeg Aromedica v/ Gry Fosstvedt, som har skole, kurs og oljer. Link til nettside: Aromedica - Norsk aromaterapiskole - utsalg av eteriske oljer, og div kurs og utdanning.

INGEN PRODUKTER ERSTATTER MEDISINER / RESEPTBELAGTE MEDISINER. ALLE ENDRINGER MÅ GJØRES I SAMSVAR MED DIN LEGE.

Produkter
Trykk på hver produkt for å lese mer.

Lages kun på bestilling og er tilpasset individuelt.
Ta kontakt for å avtale tid på kontoret.

Med hvert produkt følger informasjon om innhold og bruksanvisning.

bottom of page