top of page

Dette informasjonsarket er vedlagt når du kjøper et produkt hos meg. I tillegg er det vedlagt et kort med navnet på de eteriske oljene som er i produktet, samt hvilke base som er benyttet. 

– Enfin Energi –
naturmedisin og eteriske oljer


Informasjon om plantemedisin, eteriske oljer, og den positive virkningen det har på kroppen kan du lese om på nett. Google de oljene som står på vedlagt produkt-kort og les om forskning og forsøk som er gjort.
Noen lager kopier (kjemisk fremstilling)- disse har ikke samme effekt som ekte oljer og de kan dessverre gi uheldige bivirkninger. Det er viktig at man vet hvor plantene og de eteriske oljene kommer fra. Mine produkter består av oljer som er naturlige og med høy kvalitet.

 

Alle mine produkter har personlig resept til den som kjøper, du kan derfor bestille nøyaktig samme produkt flere ganger. Det er ikke mulig kjøpe resepten.

Produktene er kun til utvortes bruk! Det er viktig at du vasker hendene etter påføring for å unngå kontakt med øynene. Jeg som selger tar ikke ansvar for skader og sykdom som skjer ved at produktet brukes feil.
Ta kontakt hvis du er i tvil om hvordan du skal bruke produktet du har kjøpt.
Unngå åpen flamme. Holdes unna barn. Må aldri svelges.

Nese-krukke
Dette er en krukke (15 ml) med base av vaselin blandet med et utvalg eteriske oljer.
Oljene er uttrekk av planter som har den beste egenskapen for å ta knekken på virus og bakterier.
Påføring: Bruk for eksempel lillefingeren. Ta litt av innholdet og smør et tynt lag inn i hvert av neseborene. Vaselin trekker ikke inn i huden og produktet vil derfor sørge for å stoppe virus og bakterier som finner veien inn i nesen din.
I tillegg til å stoppe virus og bakterier får du gleden og nytten av å puste inn oljene. Hver av oljene har egenskaper som påvirker kroppen din positivt. F.eks kan noen av oljene være oppkvikkende og øke konsentrasjon. Se eget vedlagt kort for nøyaktig innhold av krukken du har kjøpt.

Parfyme med virkning - Unisex
Dette er en flaske m/roll on. Innholdet er kun jojoba-olje og utvalgte eteriske oljer. Ingen alkohol.
Parfymen er laget på klassisk note-oppskrift og består av velduftende eteriske oljer.
Påføring: Rull på håndledd, bak ører, o.l. For rask naturmedisinsk virkning inhaleres oljen. Gjerne i 5 minutter, 2-3 ganger om dagen eller ved behov.
Hver av oljene har egenskaper som påvirker kroppen din positivt. F.eks kan noen av oljene være oppkvikkende og øke konsentrasjon, mens andre er fine mot virus og bakterier.
Se eget vedlagt kort for nøyaktig innhold av krukken du har kjøpt.

Ansiktsblanding – Grønn flaske
Dette er en flaske (10 ml) med base og et utvalg eteriske oljer.
Oljene er uttrekk av planter som har den beste egenskapen for å ta vare på huden.
Påføring: Flasken har dråpeteller. Ta litt av innholdet og smør eller massere et tynt lag inn i huden. Gjøres etter at du har vasket og renset ansiktet.
Hver av oljene har egenskaper som påvirker huden din positivt. F.eks rensende og foryngende. I tillegg trekkes blandingen inn i huden, inn i blodbanene og fraktes rundt i kroppen hvor de eteriske oljene tar seg av utrensing av virus, bakterier o.l, samt rensing av organer – dette er avhenging av hvilke oljer som er i blandingen.
Se eget vedlagt kort for nøyaktig innhold av flasken du har kjøpt.

Nattablanding – Blå flaske
Dette er en flaske (10 ml) med base og et utvalg eteriske oljer.
Oljene er uttrekk av planter som har den beste egenskapen for å ta vare på huden.
Påføring: Anbefaler å inhalere først for raskere effekt. Flasken har dråpeteller. Ta litt av innholdet og smør et tynt lag på huden – håndledd, bak ører og der blodårene er fremtredende.
Hver av oljene har egenskaper som er beroligende og søvndyssende. I tillegg trekkes blandingen inn i huden, inn i blodbanene og fraktes rundt i kroppen hvor de eteriske oljene tar seg av utrensing av virus, bakterier o.l, samt rensing av organer – dette er avhenging av hvilke oljer som er i blandingen.
Se eget vedlagt kort for nøyaktig innhold av flasken du har kjøpt.

Ansiktsrens – Sprayflaske 50 ml
Innhold: «Salicylic Acid- Exfoliation Tonic» Tilsatt eterisk olje som er spesielt bra for huden. Hvis ikke annet er beskrevet er det Appelsin – Citrus Aurantium i rensevannet. Appelsin er ekstra utrensende og kan brukes av alle hudtyper. Citrus Aurantium er minst fotosensitiv av citrusene og kan derfor brukes både morgen og kveld.
Mentalt er Appelsin oppløftende og gir livsglede. Den motvirker melankoli og er mentalt balanserende.
Påføring: Vask ansiktet godt. Bruk en bomullspad og påfør ansiktsrens – gjenta hvis behov. Påfør deretter dag/nattkrem. Hvis du bruker «Ansiktsblanding – Grønn flaske» eller «Nattblanding – Blå flaske» skal disse bruker etter at du har brukt ansiktsrens.

Grounding – Meditasjon
Dette er en flaske (10 ml) med base og et utvalg eteriske oljer. Blandingen er spesialtilpasset ditt behov.
Påføring: Flasken har dråpeteller. Ta noen få dråper oppå føttene, albuene, håndledd, hals (synlige blodårer). Masseres inn. Ta også litt olje nederst i neseborene.
Ved Grounding bør føttene masseres med oljen.
Inhalasjon: Pust oljen inn gjennom nesen i ca 5 minutter. Hver av oljene har egenskaper som er beroligende. Ved inhalasjon når oljene hjernen og det limbiske systemet på kort tid. Oljene er i kroppen i flere timer.
Se eget vedlagt kort for nøyaktig innhold av flasken du har kjøpt.


bottom of page