top of page
EE_rose.jpg

 Samtaleterapi og veiledning 

Hva vil det si at du kommer til samtale og veiledning?
 

Det er ikke alle som har interesse eller er komfortabel med metoden som henter informasjon fra underbevisstheten (subconscious reading). Jeg vil derfor at du som ønsker vanlige terapisamtaler og veiledning også skal være velkommen.

I disse samtalene snakker vi om den situasjonen du er i, utfordringer du har i livet ditt og hvordan du ønsker å endre dette.

Jeg hjelper deg å finne din indre drivkraft og hvordan du kan få til endringer i ditt liv og din hverdag. Du får hjelp til å sortere tanker og problemer som er utfordrende. Jeg har fokus på å være nøytral og støttende, og finne løsninger som passer for deg og som er mulig å gjennomføre.
Disse samtalene er, i motsetning til subconscious reading, mer rettet mot å finne din motivasjon og praktiske løsninger. Vi kan også benytte en teknikk som heter Motiverende intervju/samtale. Dette er en konkret metode for å jobbe med motstand, finne vilje og indre motivasjon.
Jeg har i utgangspunktet ingen begrensning når det gjelder tematikk, ta kontakt hvis du har spørsmål. Jeg har taushetsplikt. 

Timer hos meg er uforpliktende og du kan avslutte når det passer deg.

Hvis nødvendig anbefaler jeg behandling hos psykolog/psykiater (eller fysioterapi o.l), gjerne i kombinasjon med timer hos meg. Sammen finner du og jeg ut hva som er den beste løsningen for deg som menneske - ditt liv og din helse er det viktigste.

bottom of page