top of page
Green Background_edited.jpg

 Kontakt 

Timebestilling: 

sms til 924 14 418

mail til marierigel@outlook.com
Nye klienter må oppgi fullt navn, adresse telefonnummer og mailadresse. (Dette er på grunn av krav ifm bookingsystem og faktura/inkasso ved uteblitt betaling.)

Timer skal betales i forkant (vipps senest samme dag). Det er mulig for faste klienter å ha avtale om Vippskrav.
Skriv om du ønsker samtale på telefon eller om du ønsker å komme på kontoret.
Kom gjerne med ønsket tidspunkt, dag og ca klokkeslett, så er det lettere for meg å foreslå tid.

1) KONTOR
Nordstrand/Sæter, Ekebergveien 243. (Oppmøte kun ved timeavtale.)
Gode parkeringsmuligheter utenfor, men det kan være utfordring å få plass i tiden det er byggeplass ved siden av. Timepris 20,-. (QR og Vipps, se eget oppslag på stedet.)
Nærmeste holdeplass for trikk er Sæter. Buss 79 til Sæter eller Nordstrand kirke.

 

 

 

 

 

 

2) TELEFON / SKYPE /WHATSAPP
Hvis du har avtale på telefon/nett ringer jeg til deg på avtalt tidspunkt. Det er viktig at du sitter uforstyrret hele timen der du er. Bruk gjerne noen minutter i forkant på å gjøre deg klar til samtalen (for eksempel ha klart skrivesaker, drikke). 

Telefon: Mobil 924 14 418. (Vanlig mobilnr - jeg har ikke teletorg eller spesialnr.)

Skype og WhatsApp: Brukernavn "Enfin Energi".

Det er ikke nødvendig å ha med seg et konkret tema til timen, men mange har noe de ønsker å finne ut av. Vi snakker kanskje om flere temaer, og det er mange tanker og følelser som blander seg inn i hverandre. I løpet av samtalen kommer det ofte frem innsikter og løsninger. Disse kan være vanskelig å huske etter timen. Ha derfor med skrivesaker hvis det er naturlig for deg. Notater du gjør i timen kan være til støtte og hjelpe deg å holde fokus når du er i din hverdag.    


--------------------------------------------------------------------------------------------

Betalingsinformasjon og avbestilling:
Betaling i forkant på bank eller vipps. Bankkontonr 8255 43 48625. Ikke betal før du har avtalt time og fått bekreftelse. 
Jeg ringer deg på avtalt tidspunkt. Hvis du ikke svarer får du ikke tilbakebetalt pengene.
Ikke møtt til time (kontor/telefon) er tapt inntekt og belastes derfor full pris (se timepris). 
Avbestilling må skje senest 24 timer før på ukedag. (Avbestilling for time mandag må gjøres senest fredagen før.) Ved avbestilling på grunn av sykdom samme dag må timen betales, halv pris.
Jeg ønsker å beholde den lave timesprisen. Det forutsetter at tider som bestilles blir betalt selv om personen ikke møter - i utgangspunktet uansett årsak. 

Nasjonale hjelpetelefoner

 • Alarmtelefon/nødtelefon for barn og unge: 116 111. Hit kan barn, unge og voksne som er bekymret ringe hele døgnet. Der møter de profesjonelle voksne som kan hjelpe.

 • Mental Helses hjelpetelefon: 116 123. Hjelpetelefonen er en gratis døgnåpen telefontjeneste for alle som trenger noen å snakke med. Du kan være anonym og det er taushetsplikt.

 • Mental Helses foreldresupport: 116 123 (tast 2). Foreldresupport er en gratis døgnåpen telefon- og chattetjeneste for omsorgspersoner som trenger hjelp, veiledning eller har behov for å lufte tankene sine med noen.

 • Mental Helses arbeidslivstelefon: 225 66 700. Arbeidslivstelefonen er et tilbud for deg som vil ha noen å snakke med om arbeidslivets små og store utfordringer.

 • Rådet for psykisk helse Oversikt over nettsteder og hjelpetelefoner.

 • Kirkens SOS: 22 40 00 40. Tilbyr et lyttende medmenneske, som kan gi støtte og trøst. De har også meldings- og chattetjenester. Åpent hver dag, hele døgnet.

 • Kors på halsen (Røde Kors): 800 333 21 - Anonymt for unge opp til 18 år. Her kan unge prate med eller skrive til voksne som er frivillige i Røde Kors. Chat og telefon er åpen hver dag kl. 14–22. Sjekk flere tilbud på nettsiden.

 • Si det med ord (Mental Helse) - veiledningstjeneste, åpent forum, vennetjeneste, erfaringer og chat. Åpent hele døgnet. 

 • SnakkOmPsyken (Blå Kors) - anonym chat for unge mellom 9 og 19 år som har behov for å snakke med en voksen om vonde tanker eller følelser.
  Åpningstider: søndag–torsdag kl. 9–21.

 • Oppsporingstjenesten til Røde Kors - telefon 22 05 40 00

 • Unge pårørende – for barn og unge mellom 7 og 18 år - telefon 90 90 48 48

 • Pårørendesenteret - telefon 90 90 48 48

 • Ung.no - en informasjonskanal for ungdom. På ung.no kan unge stille spørsmål anonymt, og få svar fra fagpersoner innen ulike temaer.

 • Hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte: 800 57 000. Hjelper seksuelt misbrukte personer, incestutsatte og deres pårørende. Telefonen er åpen døgnet rundt, alle dager i året. Du kan ringe uansett hvor i Norge du bor. Du kan være anonym og det er helt gratis å ringe.

bottom of page