top of page

Terapi og Sjælesorg

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

Samtaleterapi

I disse samtaler taler vi om den situation, du er i, udfordringer, du har i dit liv, og hvordan du vil ændre dette. Ikke alle er komfortable med metoden til at hente information fra underbevidstheden. Jeg ønsker derfor, at de, der ønsker traditionelle terapisessioner og vejledning, også skal være velkomne.

I disse samtaler vil jeg hjælper dig med at finde dit indre drive, og hvordan du kan skabe forandringer i dit liv og din hverdag. Du får hjælp til at få styr på tanker og problemer, der er udfordrende. Jeg fokuserer på at være neutral og støttende og finde løsninger, der passer til dig, og som er mulige at implementere. Disse samtaler kan tage sigte på at finde din motivation og praktiske løsninger. 

Jeg har stort set ingen begrænsning, når det kommer til emner, kontakt meg venligst, hvis du har spørgsmål. Jeg har tavshedspligt. Aftaler med mig er uforpligtende, og du kan afbryde behandlingsforløbet, når det passer dig. Nogle vil blot have timer efter behov, andre vil have timer ugentligt.

Sammen finner du og jeg ut hva som er den beste løsningen for deg som menneske - ditt liv og din helse er det viktigste.

Sjælesorg

At ha disse sessioner er ikke det samme som terapisessioner, men mange mennesker oplever samtalerne terapeutisk. Timen styres af jer, der kommer, og I kan tale om, hvad I vil. Måske har du oplevet en form for tab - job, bopæl, død, eller måske er du alvorligt syg eller pårørende til en, der er syg. Måske har du følelser som sorg, skam, afhængighed, ensomhed osv., der tynger dig for meget i hverdagen. Intet emne er tabu hos mig.

Som sjælesørger lytter jeg - jeg er gæst i dit liv. 

Den uddannelse, jeg har taget, har et religiøst/kristent fundament. Du har derfor mulighed for at tale om dit trosliv – måske er du stødt på udfordringer som troende, svære holdninger, erfaring med fravær fra Gud osv. Jeg kan hjælpe dig med at finde ud af disse udfordringer gennem samtale. Under min uddannelse har jeg fordybet mig i emnerne lidelse, selvmord og bøn - men alle emner er velkomne. 

bottom of page