Husrens - energiarbeid / hus-reading

Når jeg gjør husrens foretar jeg en reading av stedet (leiligheten/huset), lik det jeg gjør under en vanlig reading. Informasjonen som kommer frem blir gitt de som bor der.
Noen ganger er mennesker i vanskelige situasjoner og påvirker stedet de bor, andre ganger finnes det energetiske avtrykk på steder som gjør bosituasjonen utfordrende.

Mange utfører husrens uten å ha kontakt med de energiene som er der, dette gjør at husrensen har kortvarig effekt – som å ta smertestillende ved hodepine, men ikke gjøre noe med årsaken til at smerten oppstod. Min arbeidsmetode er at jeg undersøker årsaken og gjør de endringer som skal til for varig resultat. Det er viktig at de som bor på stedet ikke selv påkaller energier som er destruktive, og at de følger opp eventuelle endringer som er avgjørende for å opprettholde ro – dette kommer eventuelt frem under husrensen.
Jeg bruker ikke røkelse, levende lys eller rytmeinstrumenter.

Jeg tar vanlig timespris ved husrens + reisekostnader, 600,- pr time + 100,- pr reisevei.
Det er vanskelig å si eksakt hvor lang tid en husrens tar. Ved f.eks 2-roms leilighet, ca 50 kvm, tar det normalt 2 timer. Dette inkluderer at jeg gir informasjon til de som bor der.

Husrens må avtales på telefon (ikke sms).
Ring gjerne for en uforpliktende samtale, mobil 924 14 418.