NB! 2020
Endringer: behandlinger med solfeggio er ikke mulig ut 2020. Oppdaterer her på siden når ny iformasjon er klar.

Hvis du ønsker å bruke lydmeditasjon med Hz, finnes det mange fine utgivelser f.eks på Spotify. Søk etter "Solfeggio" og finn en som føles bra for deg ❤️
Selv om det ikke har samme effekt som ved en behandling med aktivert gaffel, vil det gi en fin avspenning og avstressende opplevelse. 

 

 

Solfeggio lydhealing/lydbehandling:

Gjøres liggende på benk. Selve behandlingen foregår ved at jeg fører den aktiverte gaffelen (se bilde av gaflene) langs kroppen din, dette skaper resonans i din kropp og ditt energifelt. I bakgrunnen har jeg på CD med instrumentale lydspor med Solfeggio frekvensene

Hver gaffel har sin egen Hz og virkning. Det er mye forskning innenfor denne behandlingsformen, søk gjerne på nettet for å lese mer om lydbehandling med Solfeggio.
Utdannelsen jeg har tatt er en 1-årig etterutdannelse (etter 3-årig terapeutskole), og hvis det skulle dukke opp temaer underveis i lydbehandlingen vil det være tid og mulighet til å snakke om dette på slutten av timen.

Innenfor naturterapi tar man utgangpunkt i følgende system (se oversikt nedenfor), men dette er ikke begrenset til nevnte temaer - hver enkelt person reagerer forskjellig på de ulike frekvensene.

UT/DO - 396 Hz - snu sorg til glede, frigjøre skyld og frykt

RE - 417 Hz - angre situasjoner og tilrettelegge for endring

MI - 528 Hz - transformasjon og mirakler, reparere DNA

FA - 639 Hz - forhold, forbindelser med åndelig familie

SOL - 741 Hz - uttrykk / løsninger, renhold og problemløsing

LA - 852 Hz - tilbake til åndelig orden