Marie Katarina Rigel

F. 1974, Oslo

Som terapeut er jeg opptatt av hele mennesket og samspillet mellom kropp og underbevissthet. Det er viktig at du føler deg ivaretatt hos meg, jeg har taushetsplikt. 
Les mer om meg - min utdannelse og erfaring på undersidene.


Min bakgrunn og intensjon:

Jeg har alltid likt å hjelpe andre og har siden jeg var liten vært opptatt av å se mennesker slik de egentlig er - og årsaken til hvorfor de oppfører slik de gjør. Dette hjelper meg mye i rollen som terapeut hvor en av mine styrker er å møte mennesker der de er i livet, uansett hvilken situasjon de befinner seg i. 

Har hatt forskjellige yrker siden videregående og alltid likt å jobbe med andre mennesker. Utdannet grafisk designer (reklame, markedsføring), men i 2009 startet jeg på Axelsons BWS (klassisk massasje) og har siden da konsentrert meg om å utfylle rollen som behandler. Det har vært en spennende reise og etter terapeutskolen, desember 2011, valgte jeg å starte for meg selv. 

Jeg har i mange år samlet kunnskap, via kurs og utdannelse, for å kunne møte alle på en best mulig måte. Som terapeut setter jeg aldri begrensninger på hva du som medmenneske kan komme med av utfordringer. Det er mitt kall å hjelpe andre, og jeg kan bare få oppleve denne gleden i møte med mennesker. 

 

Jeg tror på å skape livserfaring gjennom å bearbeide opplevelser.
Opplevelser i seg selv skaper ikke livserfaring - det er hva du gjør med opplevelsene som kan gi deg et rikere liv.