Til deg - fra meg

Som terapeut vet jeg at utfordringene vi har er sammensatt av flere faktorer. Jeg synes derfor det er viktig å komme med innspill i tillegg til den vanlige behandlingen som jeg tilbyr.  

 

I menyen til venstre er det noen undersider hvor jeg skriver litt om forskjellige temaer. Disse sidene er mine tips på din utviklingsvei mot målet som er å elske deg selv.


Temaene jeg har valgt ut er ting jeg som behandler (og menneske) opplever at det er ekstra viktig å jobbe med for å ha det bra med seg selv. Når man har det bra med seg selv blir hverdagen lettere, helsen bedre og livet vil oppleves meningsfylt. Det er i hvert fall min erfaring.  


Det meste er utdrag fra boken "Du kan helbrede ditt liv" av Louise L. Hay. Det står kildeopplysning på hver side.

Grunnen til at jeg benytter meg så mye av denne boken, og andre bøker av Hay, er fordi jeg ser at den har hjulpet veldig mange mennesker. Louise L. Hay har samlet mye informasjon som hun ønsker å dele med andre slik at flere kan helbrede seg selv. Vi trenger ikke å finne opp "kruttet" igjen, informasjonen er tilgjengelig og det er kun oss selv som kan åpne opp for å ta imot. Undersidene er alltid under utarbeidelse, det kan derfor være at det er temaer du savner. Send meg gjerne tips om det du vil lese om. Det kan også være at du er uenig i tema og det jeg skriver - det er helt i orden - vi må alle finne den veien som er riktig for oss selv.